bio

Jure Jesenovec je direktor in ustanovitelj podjetja Innito in član uprave skupine Admiral Dynamics s sedežem v Antwerpnu v Belgiji. Diplomiral je na Fakulteti za Računalništvo in Informatiko v Ljubljani. Konec leta 2018 je z združitvijo Innita s skupino Admiral Dynamics razširil regijsko prisotnost in sooblikoval tehnološko specializirano Belgijsko-Slovensko podjetje. Poslanstvo podjetja je omogočanje kupcem prilagodljivost in agilnost na tržišču z uvedbami tehnoloških rešitev in rastjo po modelu digitalne zrelosti.

V izpolnjevanju vizije podjetja nastopa kot vodilni svetovalec in uspešen vodja sprememb na področju IT. Odlikuje ga več kot deset let izkušenj pri oblikovanju poslovnih strategij prodaje in marketinga, ter uvedbah CRM rešitev (področja avtomatizacije prodaje in trženja, podpore strankam in zagotavljanja kvalitete) in kompleksnih integracijah.

Vseskozi sledi razvoju tehnoloških trendov in združuje obsežno tehnično znanje s poglobljenim razumevanjem poslovnih potreb v različnih panogah; predvsem v proizvodni, storitveno usmerjeni in letalski dejavnosti.