Primož Hvala

H&S Consulting in vodja programskega sveta

Primož Hvala pri svetovalnem delu kombinira znanja in izkušnje s treh področji – trženje, prodaja in HR. Vsebinska področja njegovih projektov so povečevanje poslovne in prodajne učinkovitosti, implementacija poslovnih sprememb v prodajno mrežo, coaching vodjem prodaje, evaluacija in razvoj vodstvenega ali prodajnega potenciala posameznikov. V zadnjem obdobju je izvajal svetovanje in prodajne treninge za Peugeot, Citroen, Iveco, Generali, Bayer, KD Skladi, Unistar PRO, Steklarna Hrastnik, LifeClass …

Primož Hvala je avtor številnih dogodkov, med drugim prodajne konference Sales Summit, SMK, FMCG konference Prodaja in marketing na policah, Izvoznih fokusov, Marketing Summit Belgrade, konference Družinsko podjetništvo in drugih.

Maruša Grah

e2grow in vodja B2B središča

Marušo Grah je karierna pot vodila od agencijskega okolja v medije, nato v start-up, ko ta še ni imel današnjega poimenovanja, od tam k največjemu domačemu spletnemu trgovcu ter na koncu v spletne storitve. Kot vodja oddelka je odgovorna za celoten stroškovno-prihodkovni vidik oddelka, tako da ve, koliko podjetje stane vsaka glava v njenem oddelku, a hkrati zna gledati s ptičje perspektive. Zelo dobro pozna področja prodajno-nakupovalnih skupnosti, prodaje kariernih orodij in izgradnje blagovne znamke delodajalca.

Petra Golmajer

Dnevnik

Po študiju marketinga na Ekonomski fakulteti v Ljubljani sem začela svojo poslovno pot v marketinški agenciji Studio marketing JWT Ljubljana kot direktorica projektov, nadaljevala v Media Poolu kot vodja komerciale, nato pa od blizu spoznavala medije, najprej tisk in splet pri Žurnal media, kot vodja ključnih kupcev ter vodja marketinga, nato pa radio kot vodja službe za trženje oglasnega prostora na Radiu Slovenija. Pred enim letom sem se kot direktorica Oglasnega trženja pridružila ekipi Dnevnika.

Petra Juvančič

Združenje Manager

Petra Juvančič je izvršna direktorica Združenja Manager in odgovorna urednica MQ revije. V zavarovalnici Vzajemna je več mandatov kot direktorica vodila odnose z javnostmi. Aktivno je delovala tudi v Slovenskem zavarovalnem združenju, kjer je vodila Odbor za osveščanje potrošnikov in komuniciranje. Je izkušena organizatorka in voditeljica strokovnih konferenc, okroglih miz in posvetov ter občasna kolumnistka časnika Delo in drugih medijev. Leta 2018 je za svoj prispevek v stroki prejela mednarodno nagrado ProPR Award. Je tudi članica komisije za odlikovanja predsednice Republike Slovenije, v letu 2023 pa je sodelovala pri organizaciji in vodenju prvega Predsedničinega foruma s področja zdravstva.

Mag. Edita Krajnović

Mediade

Mag. Edita Krajnović je direktorica družbe Mediade marketing, komunikacije in razvoj. Raziskovalka trajnostnega voditeljstva je dolgoletna vodja metodologije Zlata nit: izbor zaposlovalca leta ter Gazela: izbor najboljših med najhitreje rastočimi podjetji. Pri delu jo usmerja misel Einsteina: »Nič posebnega nisem naredil, samo na iste stvari sem pogledal drugače kot vsi ostali pred menoj.« Za inovacijo Podjetniki v podjetju, namenjeno razvoju kulture inovativnosti in talentov, je v soavtorstvu prejela bronasto priznanje GZS OZ Ljubljana. Je tudi sopobudnica iniciative Inženirke in inženirji bomo!, ki mlade navdušuje za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost. Leta 2021 je kot prva prejemnica v mednarodni konkurenci prejela najvišje strokovno priznanje Evropska osebnost za razvoj stroke internega komuniciranja.

Miha Senčar

Tenzor

Miha Senčar je direktor komerciale in solastnik v družinskem podjetju Tenzor. Kot predstavnik druge generacije nadaljuje vizijo trajnostnega družinskega podjetja. Rezultati njegovega dela se kažejo v preskoku v verigi vrednosti - podjetje se je iz integratorja na področju tehničnega varovanja razvilo v izvajalca, ki ponuja celovite storitve na področju integracije sistemov električnih inštalacij (svetovanje, projektiranje, razvoj, izvedba, servis in vzdrževanje). Kot aktiven član sodeluje v razvoju lastne IoT platforme za integracijo na različnih segmentih (REMS in iEMS). Njegove dolgoletne izkušnje so steber stabilnosti in rasti pri vodenju razvoja poslovanja skupine Tenzor v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Albaniji in na Kosovem. Priznanje Mladi manager 2021 zrcali njegov doprinos na nivoju podjetja Tenzor, Skupine Tenzor in slovenskega poslovnega okolja.

Na kratko: Človek besede. Odgovoren. Dober sogovornik. Pozitiven pristop. Rad ima življenje.